Een accountant in Lunteren kan ingezet worden voor veel verschillende zaken. Het is vaak erg handig wanneer er te veel andere zaken te doen zijn en de administratie een behoorlijk stuk achterloopt. Toch is het belangrijk om dit goed bij te houden, maar soms is daar simpelweg gewoon te weinig tijd voor en komt het onder op de stapel te liggen, waarna er vervolgens dus minder voordelen uit behaald kunnen worden. Vaak kan je hier terecht voor verschillende onderdelen. Zoals financiën, administratie, maar ook voor fiscale vraagstukken. Vaak wordt er ook een combinatie gemaakt met een adviesbureau, waardoor datgeen dat de accountant uitvoert ook wordt omgezet in het geven van een juist advies. Uitblinken in het ondernemer zijn, dat is waar hiermee voor wordt gezorgd. Daar wordt de aandacht op gevestigd en niet op het doen van deze taken, die ook een ander goed kan doen.

Diensten

Financiële diensten die worden aangeboden door een accountant zijn de volgende:

  • Financiering
  • Scan ten behoeve van financiering
  • Personeelszaken, ook wel human resource management genoemd (HRM)
  • Zaken omtrent belastingen, zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting etc.
  • Aankopen van ondernemingen
  • Verkopen van ondernemingen
  • Begeleiding bij het starten van een onderneming. Denk hierbij aan zaken als het inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KVK), het schrijven van een ondernemersplan, het regelen van zaken met de Belastingdienst etc.
  • Planning van alle financiële zaken binnen een organisatie

Het is handig om met een accountant in gesprek te gaan over datgeen waar behoefte aan is. Op die manier kan deze persoon het beste hulp aanbieden en wordt er op een snelle manier geschakeld voor het regelen hiervan.A

Pakketten

Naast losse zaken kan men ook terecht bij een accountant middels pakketten. Dat betekent dat er pakketten worden aangeboden waarin deze zaken zijn verwerkt. Zo helpt een accountant een ondernemer van A tot Z met het regelen van alle zaken van de onderneming. Vanaf het starten tot aan het onderhouden van alle financiële administratie en het geven van adviezen met betrekking tot deze zaken. Hierbij is alles compleet en wordt ook alles onder 1 dak geregeld, wat ook veel rust geeft en niet nog meer gedoe met zich meebrengt.